Sopar de famílies!

Benvolgudes famílies,

Ja podeu fer un forat a les vostres agendes, perquè la Practikada i el SOPAR DE FAMÍLIES de l’Escola Pràctiques s’acosta… Reserveu-vos el pròxim 25 de maig per fer gresca grossa!

Per aquells que no heu vingut mai, el Sopar és el moment en què totes les famílies ens reunim en un ambient festiu, per compartir vivències, impressions i gaudir plegats. Des de l’AFA us facilitem les taules, les cadires i la bona música per no parar de ballar. Ah! I també un gelat de gel per als nens i nenes. Les famílies porteu el sopar, la beguda i tot allò que necessiteu per menjar (coberts, plats, gots…). I, sobretot, moltes ganes de passar-vos-ho bé!

La setmana anterior, es vendran els tiquets del sopar amb un cost d’1 euro per persona, tant per a adults com per a nens i nenes. La venda es fa de manera anticipada per tal de poder organitzar i planificar millor la festa. Us recordarem els dies de venda quan s’apropi la data!

Sabem que moltes famílies porteu els vostres coberts i plats reutilitzables i/o compostables des de casa. Ens agradaria que cada vegada fossin més les famílies que se sumessin a aquesta iniciativa. Per aquelles persones que no pugueu fer-ho, si així ho desitgeu, la comissió En Xarxa de l’AFA us facilitarà una vaixella més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Així doncs, si us cal, no dubteu a sol·licitar-la quan arribeu al sopar. Per unes festes més sostenibles, reduïm les deixalles!

A tenir en compte:

DIA: dissabte 25 de Maig

HORA de TROBADA: 20 h

COMPRA DE TIQUETS: dimecres 15, divendres 17 i dimarts 21 de 16.30 a 18h.

COL·LABORACIÓ: a les 18.30 h del mateix dissabte, tothom que vulgui donar un cop de mà amb el muntatge, pot venir a la porta del pati dels grans. Tota ajuda és benvinguda!

INDICACIONS BÀSIQUES: el lloc per asseure’s és lliure. Tot i això, les taules estaran ordenades per cursos per tal d’intentar organitzar-nos més convenientment. Cap a les 21.30 h, i amb la col·laboració de tots i totes, retirarem les taules més properes a l’escenari per tenir una bona pista de ball (tingueu-ho present si us plau!).

Així doncs, ens veiem el dia 25! Visca el Sopar del Pràctiques!