Eleccions a Junta de l’AMPA Pràctiques!

La comunitat del Pràctiques necessita que presentis la teva candidatura a la Junta de l’AMPA Pràctiques!! Fins el 3 de desembre teniu temps de presentar-la!!

Ha arribat el moment de donar relleu als càrrecs de la Junta de l’AMPA, i és per això que es convoquen eleccions el 17 de desembre per ocupar els càrrecs de Presidència, Secretaria, Tresoreria i vocalies. Les comissions segueixen treballant de forma autònoma però també necessiten de més col·laboració activa de les famílies.

L’AMPA participa activament de l’educació dels nostres fills i filles, acompanyant i donant suport a la nostra escola. Sense AMPA molts dels serveis i activitats actuals (com per exemple les activitats extraescolars, la practikada, el sopar de famílies, la revista, l’acollida del matí i el projecte de patis, entre d’altres) no es podran fer si no es renoven aquests càrrecs.

Per tant, es necessita gent amb ganes i il·lusió per encetar una nova etapa de l’AMPA, tant important i alhora engrescadora. No ho dubtis i presenta la teva candidatura abans del 3 de desembre de 2018!! I si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres! La Junta sortint farà un traspàs a la nova Junta durant els primer mesos, i així ajudar a encarrilar el curs.

Junta sortint AMPA Pràctiques

practiques2.ampa@gmail.com

 

AMPAtitza’t!

IMPLICA’T!!!