Hola a tothom,

 Com us vam anunciar la setmana passada,  ha tingut lloc la presentació de l’informe “Impacte de la tecnologia en l’adolescència”. Us adjuntem el document original aquí, la gravació de la sessió aquí i en adjunt, un resum executiu de l’informe (en català).

També us informem que UNICEF Espanya ha posat en marxa una campanya de sensibilització adreçada a pares i mares d’infants que tot just han entrat a Internet o que estan a punt de fer-ho, amb l’objectiu de proposar a les famílies que acompanyin els seus fills i filles en aquella vida digital que ara comencen. La campanya compta amb recursos per a les famílies a les què convida a compartir les seves experiències.

Aquest és l’enllaç a la campanya https://www.unicef.es/su-mayor-influencer des d’on també es podrà accedir a la línia de ciberseguretat per a les famílies Tu Ayuda en Ciberseguridad, un servei a estatal, gratuït i confidencial de l’Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE) que ofereix assessorament tècnic, psicosocial i legal als usuaris d’Internet i la tecnologia, amb especial èmfasi en els menors d’edat i les persones del seu entorn.

Salutacions cordials,

UNICEF Comitè Catalunya 2021
CAT_RESUMEN_INFORME_TRICS_DEF