Benvolgudes famílies,

Ens adrecem de nou a vosaltres per tal d’informar-vos que obrim un nou període d’inscripció a l’activitat de Cant Coral, per quedar alguna plaça lliure tan en el grup de petits (2n i 3r) com en el grup de grans (4rt, 5è i 6è).

Per aquest motiu, el proper dimarts 14 de febrer al migdia es realitzarà una sessió de prova. Aquells nens i nenes de 2n i 3r curs que vulguin assistir-hi ho han de comunicar a la Teresa Basildo, coordinadora de menjador,  com a molt tard dilluns 13 de febrer. Per a la resta de nivells no és necessari.

Per formalitzar la inscripció, ompliu la butlleta que trobareu a continuació i dipositeu-la a la BÚSTIA de l’AMPA, abans del divendres 17 de febrer a les 17h. Les places són limitades i per tant, en el supòsit que les inscripcions superin el nombre de places es farà un sorteig i s’obrirà una llista d’espera d’aquells nens i nenes que no hi puguin entrar. L’Escola de Música A Tempo es posarà en contacte amb les famílies per informar-les si els seus fills són admesos o queden en llista d’espera. El compromís de participar a l’activitat és fins el juny.

 

Rebeu una cordial salutació,

 

Comissió d’Extraescolars

AMPA Escola Pràctiques