Invitació Cicle Cinema Drets dels Infants

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar una proposta que rebem des de l’Ajuntament de Barcelona.

«Benvolguts
Benvolgudes,

Un any més, us fem a mans la proposta pedagògica del programa Cicle de Cinema i Drets dels Infants. L’objectiu principal d’aquest programa és l’educació en Drets Humans: els infants i les famílies aprenen sobre els drets i deures, tant individuals com col·lectius, en un marc interactiu i de participació que  facilita la comunicació i el diàleg.

El curs 2020-2021, el Cicle de Cinema dels Drets dels Infants té per lema A Barcelona els infants no esteu sols, el qual s’emmarca en l’Estratègia contra la Soledat 2020-2030, que lidera aquesta Regidoria d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona, amb l’objectiu de promoure les relacions de qualitat, sòlides i duradores, i de vetllar pel benestar de la ciutadania, d’acord amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides. Igualment aquest objectiu està inclòs en el compromís d’assegurar als infants tota la protecció i l’atenció necessàries per al seu benestar, tal com recull l’article 3.2 de la Convenció sobre els drets de l’infant.

Aquesta proposta pedagògica té per finalitat que es reflexioni amb els infants sobre com viuen i els afecta la soledat, tant a ells com a les persones del seu voltant, i comunicar un missatge positiu per combatre la soledat.

Les sessions estan programades els diumenges següents: 11, 18, 25 d’abril i 2 de maig, a les 11h als Cinemes Girona (carrer Girona, 175 ), i són gratuïtes.  Cal fer la inscripció on line clicant aquí. Per a més informació, podeu trucar al telèfon:  93 450 98 26.

Si voleu més informació sobre el Cicle de Cinema i Drets dels Infants: la programació adreçada als centres educatius i als centres socioeducatius, les guies didàctiques i les aportacions dels infants en edicions anteriors, cliqueu aquí.

Des de l’Ajuntament de Barcelona us convidem a participar i gaudir d’aquest programa, que tant ens il·lusiona compartir amb vosaltres.

Us agraïm la tasca que feu cada dia, i aprofitem l’ocasió per saludar-vos ben cordialment.

Joan Ramon Riera

Regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat»