Relacions igualitàries i lliures de violència

Benvolgudes famílies,
 
 
Encetem un nou curs i amb energies renovades reprenem els espais de formació per a famílies!
 
 
Per aquesta primera cita l’escola ens proposa una trobada amb les formadores que enguany faran els tallers sobre Relacions igualitàries i lliures de violència amb els nostres fills i filles. Ja podeu anotar la data: serà dimecres 25 de setembre a les 16.45h, a l’aula de música.
 
 

L’entitat encarregada de dur-ho a terme és l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD), amb molts anys d’experiència en aquest tipus de tallers. A través d’activitats lúdiques, dinàmiques i participatives, acompanyaran, durant aquest curs, els infants per establir relacions igualitàries i solidàries, desenvolupant conductes i habilitats que els permetin reconèixer la violència, protegir-se de la mateixa i generar actituds igualitàries i de bon tracte.

 

En aquesta xerrada, ens explicaran com seran aquests tallers (que faran amb les criatures a l’aula) i, a més, compartiran amb nosaltres un espai de reflexió sobre les desigualtats i com això influeix en la nostra relació amb els nostres fills i filles.

Educar en la igualtat, per la pau i per la diversitat és una aposta per aconseguir que cada persona adquireixi uns valors essencials per construir una societat més justa.
Us hi esperem!
 
Equip de mestres de l’escola Pràctiques i Comissió de Formació de l’AFA