PER UNS ENTORNS ESCOLARS SEGURS I PACIFICATS!

Benvolgudes famílies,

L’AFI d’El Fil, El Timbal, l’Escola Pràctiques i l’Escola Jaume I us convoquem el proper divendres 1 d’abril, entre les 16.45 i les 17.30h, al tall de carrer que farem al carrer Numància per demanar uns entorns escolars més segurs i pacificats.

En aquesta ocasió comptarem amb la presència dels Castellers de Sants, que proposaran algunes activitats molt accessibles per als infants i les famílies que ens acompanyin. Com sempre, la idea és generar un ambient festiu i participatiu.

Com sabeu, aquesta acció forma part de la campanya Revolta Escolar, que busca reduir cotxes, soroll i contaminació a l’entorn dels centres educatius (https://www.revoltaescolar.cat/). Actualment es fan activitats simultànies en més de 100 centres més de Barcelona i altres ciutats.

El manifest de Revolta Escolar recordava que la contaminació de l’aire és el principal risc ambiental per a la ciutat i reclamava que es prenguin mesures per protegir els entorns més freqüentats pels infants.

El podeu llegir sencer a: https://docs.google.com/document/d/1xB08XVq6vr49w39g8xU6GAhPqYOKI_hkK94E1BjBFSA/edit.

En el cas de la nostra escola, ens preocupen qüestions com l’elevat trànsit i la contaminació dels voltants de l’estació de Sants.
Per tot això ens agradaria molt que ens acompanyéssiu el proper 1 d’abril.

Gràcies i fins llavors,
AFA Pràctiques Comissió camí escolar.