PLANTEM-NOS: La festa de les fruites i les verdures

Benvolgudes famílies,

Som un grup de noies (Claudia, Berta, Paula, Cristina i Valèria) que formem part del programa  ‘Plantem-nos: líders comunitàries per a la sobirania alimentària i l’aprofitament alimentari’, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest programa està coordinat i gestionat per la Fundació Espigoladors, la ONGD CEHDA Ghana i la cooperativa Tandem Social, i té com a objectiu facilitar un grup de joves activistes que treballin per la sobirania alimentària i la justícia social i ambiental.

Una de les parts del programa, ha consistit a generar una acció comunitària a curt termini a la ciutat de Barcelona per a defensar el dret a una alimentació justa, sana i sobirana.

És per això que hem organitzat un esdeveniment obert al públic, i dirigit a famílies el pròxim diumenge 15 de maig al matí a la plaça Bonet i Muixí. Us escrivim per convidar-vos a participar, i per demanar-vos col·laboració en la difusió de l’esdeveniment.

Serà un matí festiu, amb tallers i activitats per nens i nenes de 3 a 12 anys: taller de manualitats, obre de teatre, entre d’altres. Però també per als més grans: xerrada sobre com poder alimentar-nos millor, música i una barra per fer el vermut! Us hi esperem! 🙂

PLANTEM-NOS: La festa de les fruites i les verdures

Diumenge 15 de maig

10:30 h a 13:30 h

Plaça Bonet i Muixí

Programa:

10:30 h a 11 h – Animació ‘fruites imperfectes’

11 h a 12 h – Obra de teatre a càrrec de La Cuentista: Amunt i avall, pageses, cucs i alls

12 h a 12:30 h – Xerrada: Que aprofiti! 

12:30 h a 13 h – Taller de contacontes

12 h a 13:30 h – Treballs manuals: decora la teva bossa de cotó per comprar fruites i verdures de temporada! 

Us adjuntem el cartell de l’esdeveniment, i us deixem aquí els enllaços als posts per xarxes que hem fet, per si voleu compartir!

 

Moltes gràcies pel vostre temps, i pel vostre suport!

Salutacions, 

Grup de Plantem-nos

Més informació a :

https://espigoladors.cat/ca/plantem-nos/ o al correu alimenta@espigoladors.com