Comissió Comunicació

A la comissió de comunicació tenim dues tasques principals. Per una banda, a través d’aquesta pàgina, posar a la vostra disposició tota la informació sobre el dia a dia de la nostra Associació, actualitzacions sobre els treballs realitzats a les diferents comissions, documents, actes assemblees, menús del servei de menjador i diversos materials audiovisuals. També posem a la vostra disposició dos canals més socials com són la pàgina del Facebook i el compte deTwitter de l’AFA.

D’altra banda, coordinem amb l’escola la creació de continguts per la revista Fem Pràctiques, i ens encarreguem de la maquetació de la revista i coordinació amb la impremta.

Objectius

La comissió de comunicació és la responsable de donar difusió i establir ponts de comunicació entre el centre, l’AFA, les famílies i les entitats del districte.

Qui en forma part

Sergi Lou (revista), Marta Contreras, Mònica Carbó (revista) i Oriol Aragonès (web).

Què fa

L’acció d’aquesta comissió gira al voltant de 4 eixos:

  • Publicacions: ‘Fem Pràctiques’.
    Juntament amb l’escola, coordinem l’edició, maquetació i impressió trimestral de la revista, on s’informa de les principals notícies i esdeveniments que genera la nostra comunitat educativa.
  • Web i correu de l’AFA:
    Ens encarreguem del manteniment i actualització de continguts de la pàgina web de PAMPA i gestionem el correu electrònic de l’associació.
  • Xarxes socials:
    Gestionem i dinamitzem el perfil de Facebook i el compte de Twitter de l’AFA (@AMPAPractiques)
  • Delegades: A través de les delegades i delegats de classe canalitzem la comunicació entre famílies, AFA i escola. Mitjançant el correu electrònic, s’informa de diversos temes i es sol.licita la participación de les famílies en les activitats que es proposen des de l’AFA.

Forma de contacte

Us podeu posar en contacte amb la comissió de comunicació a través del correu electrònic: comunicacio.practiques.afa@gmail.com

Documents compartits

Publicacions

Calçotada a la vista!

Calçotada a la vista!

Calçotada a la vista! Benvolgudes famílies, És temps de calçotades i és temps de retrobaments. Per això, des de l’AFA ens plau convidar-vos a la primera calçotada popular de famílies de l’Escola Pràctiques que celebrarem el pròxim diumenge 6 de març! No us ho podeu...