Comissió Comunicació

A la comissió de comunicació tenim dues tasques principals. Per una banda, a través d’aquesta pàgina, posar a la vostra disposició tota la informació sobre el dia a dia de la nostra Associació, actualitzacions sobre els treballs realitzats a les diferents comissions, documents, actes assemblees, menús del servei de menjador i diversos materials audiovisuals. També posem a la vostra disposició dos canals més socials com són la pàgina del Facebook i el compte deTwitter de l’AFA.

D’altra banda, coordinem amb l’escola la creació de continguts per la revista Fem Pràctiques, i ens encarreguem de la maquetació de la revista i coordinació amb la impremta.

Objectius

La comissió de comunicació és la responsable de donar difusió i establir ponts de comunicació entre el centre, l’AFA, les famílies i les entitats del districte.

Qui en forma part

Sheila Aguado (revista), Sònia Lavila (web), Oriol Aragonès (web), Sergi Lou (revista), Marta Contreras y Mònica Carbó (revista)

Què fa

L’acció d’aquesta comissió gira al voltant de 4 eixos:

  • Publicacions: ‘Fem Pràctiques’.
    Juntament amb l’escola, coordinem l’edició, maquetació i impressió trimestral de la revista, on s’informa de les principals notícies i esdeveniments que genera la nostra comunitat educativa.
  • Web i correu de l’AFA:
    Ens encarreguem del manteniment i actualització de continguts de la pàgina web de PAMPA i gestionem el correu electrònic de l’associació.
  • Xarxes socials:
    Gestionem i dinamitzem el perfil de Facebook i el compte de Twitter de l’AFA (@AMPAPractiques)
  • Delegades: A través de les delegades i delegats de classe canalitzem la comunicació entre famílies, AFA i escola. Mitjançant el correu electrònic, s’informa de diversos temes i es sol.licita la participación de les famílies en les activitats que es proposen des de l’AFA.

Forma de contacte

Us podeu posar en contacte amb la comissió de comunicació a través del correu electrònic: comunicacio.practiques.afa@gmail.com

Practi Friday!

Practi Friday!

Practi Friday! Benvolgudes famílies! Les famílies de 6è t'esperem al nostre particular PRACTI FRIDAY!!! Podràs trobar joguines, trencaclosques, disfresses, contes... i tot a preus molt econòmics (1€, 2€, 3€) Data: 29 de novembre Horari: 16:30h Lloc: Carrer Guitard...

Prakti-trobada!

Prakti-trobada!

​Prakti-trobadaBenvolgudes famílies, El dissabte 16 de novembre tindrà lloc la primera Prakti-trobada d’aquest curs i estarà dedicada al Projecte Pati. Entre totes les famílies farem una pluja d'idees sobre com ens agradaria que fos el pati de primària de la nostra...

El Meu Primer Festival

El Meu Primer Festival

El meu primer FestivalBenvolgudes famílies, El Meu Primer Festival és un festival internacional de cinema per a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys, que vol contribuir a la difusió d’un cinema plural i creatiu, tot oferint una mostra de creacions cinematogràfiques...