Comissió Formació

Des de la Comissió de Formació treballem per oferir tallers i activitats formatives a les famílies de l’escola. Els àmbits que abracem són molt diversos i intenten respondre als interessos específics en funció de les necessitats del moment (coeducació, inclusió, gestió emocional…).

 

Objectius

Fer una oferta formativa de qualitat que respongui a inquietuds i necessitats reals. Entenem la formació com una eina inclusiva que fa créixer a tota la comunitat educativa: infants, docents, famílies… Consegüentment, el nostre objectiu és oferir recursos formatius que ens facin créixer i millorar com a membres de la nostra escola.

Qui en forma part

Meritxell Nebot, Marcelo Dimentstein, Cristina Sánchez, Lídia Ruiz i Mònica Carbó.

Què fa

Contactem i gestionem la coordinació amb formadors referents en els àmbits treballats, fem difusió de les activitats i preparem la logística dels tallers. Els nostres esforços giren entorn de les demandes formatives de les famílies de l’Escola Pràctiques.

Forma de contacte

Us podeu posar en contacte amb la comissió de formació a través del correu electrònic: formacio.practiques.afa@gmail.com

Documents compartits

Calçotada a la vista!

Calçotada a la vista!

Calçotada a la vista! Benvolgudes famílies, És temps de calçotades i és temps de retrobaments. Per això, des de l’AFA ens plau convidar-vos a la primera calçotada popular de famílies de l’Escola Pràctiques que celebrarem el pròxim diumenge 6 de març! No us ho podeu...