Relacions igualitàries i lliures de violència

Benvolgudes famílies,

El passat 25 de setembre, va tenir lloc a l’Escola una formació per part de l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD) sobre «Relacions igualitàries i lliures de violència». La sessió es dirigia a les famílies del Pràctiques i s’emmarcava dins una intervenció global que aquesta entitat està duent a terme tant amb els nens i nenes de l’escola, com amb el professorat. L’objectiu fixat és que tota la comunitat educativa (personal docent, alumnes i famílies) tinguin la formació i les eines suficients per aconseguir una resolució de conflictes adient i puguin defensar accions en favor de la igualtat de gènere.

Per aquelles persones que no van poder assistir-hi, us fem arribar un material de coeducació molt recomanable que va facilitar l’Associació de Benestar i Desenvolupament. Esperem que el trobeu del vostre interès.

Així mateix, volíem recordar als participants de la formació que entreguin les enquestes a la consergeria de l’escola, ja que ABD les necessita per elaborar la seva diagnosi.

Des de la Comissió de Formació volem agrair la presència de totes i tots els assistents a la sessió. Pròximament, us informarem de les futures formacions.

Comissió de Formació de l’Escola Pràctiques.

 

 

 

 

 

 

 

Llistat de llibres per fomentar unes relacions igualitàries entre l’alumnat de Primària

MATERIALS PER LA COEDUCACIÓ PEL PROFESSORAT I FAMÍLIES