Sopar de famílies!

Benvolgudes famílies,

Ja tenim aquí el SOPAR de FAMÍLIES de l’Escola Pràctiques. Reserveu-vos el 25 de maig per fer gresca grossa!

Per aquells que no heu vingut mai, el Sopar és el moment en què totes les famílies ens reunim en un ambient festiu, per compartir vivències, impressions i gaudir plegats. Des de l’AFA us facilitem les taules, les cadires i la bona música per no parar de ballar. Ah! I també un gelat de gel per als nens i nenes. Les famílies porteu el sopar, la beguda i tot allò que necessiteu per menjar (coberts, plats, gots…). I, sobretot, moltes ganes de passar-vos-ho bé!

Sabem que moltes famílies porteu els vostres coberts i plats reutilitzables i/o compostables des de casa. Ens agradaria que cada vegada fossin més les famílies que se sumessin a aquesta iniciativa. Per aquelles persones que no pugueu fer-ho, si així ho desitgeu, la comissió En Xarxa de l’AFA us facilitarà una vaixella més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Així doncs, si us cal, no dubteu a sol·licitar-la quan arribeu al sopar. Per unes festes més sostenibles, reduïm les deixalles!

Us recordem que l’últim dia de VENDA de TIQUETS serà aquest dimarts 21 de maig, de 16.30 h a 18 h, a l’accés del pati de petits.

Aprofitem per demanar AJUDA a l’hora del MUNTATGE. Hem quedat a les 18.30 h al pati de grans el dissabte 25 de maig. Us hi esperem! Tota ajuda és benvinguda!

Us recordem les dades bàsiques:

DIA: dissabte 25 de maig HORA de TROBADA: 20 h

INDICACIONS BÀSIQUES: el lloc per asseure’s és lliure. Tot i això, les taules estaran ordenades per cursos per tal d’intentar organitzar-nos més convenientment. Cap a les 21.30 h, i amb la col·laboració de tots i totes, retirarem les taules més properes a l’escenari per tenir una bona pista de ball (tingueu-ho present, si us plau!). Us demanem també, que no porteu patins, pilotes o elements semblants donat el poc espai que tindrem i el gran volum de gent que serem.

Així doncs, ens veiem el dia 25! Visca el Sopar del Pràctiques!

Comissió del Sopat
AFA Pràctiques