VI TROBADA DE CORALS A TEMPO

Com és ja tradicional, a la primavera realitzarem la trobada de cant coral, on els nostres cantaires ens deleitaran amb un concert dedicat a les músiques del món. En aquesta ocasió, la cita serà a l’Auditori Pau Casals del Vendrell el proper dissabte 1 d’abril.

EL CONCERT: MÚSIQUES DEL MÓN

En aquest concert viatjarem per tot el món i disfrutarem de la música pròpia de continents tan llunyans com Àsia, Àfrica i Amèrica, sense oblidar-nos de l’antiga Europa i músiques de cultures i tradicions diferents. Serà tota una volta al món musical!

UN MATÍ PLÈ DE MÚSICA EN FAMÍLIA

La trobada tindrà lloc a l’Auritori Pau Casals d’El Vendrell, un dels més reconeguts de Catalunya. Primer aprofitarem per fer una visita a la casa-museu de Pau Casals, on podrem veure els primers passos d’aquest músic tant important, i després d’un breu assaig, els nostres cantaires ens oferiran el concert a l’Auditori.

VISITA GUIADA A LA CASA MUSEU PAU CASALS

Horari: De 10:30 i 12:00h. Durada de la visita: 30-40 min. La visita es realitzarà en grups de 25 persones.

ASSAIG

Horari: De 12:00 a 13:00h Lloc: Auditori Pau Casals Alumnes participants al concert. Els acompanyants disposaran de temps lliure.

CONCERT: MÚSIQUES DEL MÓN

Horari: de 13:00 a 13:45h aprox. Lloc: Auditori Pau Casals.

FOTOGRAFÍA DE GRUP

Horari: De 13:45 a 14:00h Lloc: Monument a Pau Casals Com a record, al acabar el concert ens farem una fotografía de grup a la sortida de l’Auditori.

En aquesta activitat participen tots els alumnes de coral, grans i petits, i és oberta a tota la família.
Per apuntar-se a la trobada, cal omplir la inscripció online que trobareu a continuació i fer elpagament al despatx de l’AMPA de l’Escola Pràctiques els següents dies: dilluns 6 i dijous 9 març de 16:30h a 17:30h.  Fora d’aquestes dates les entrades seran adquirides a l’escola de música A Tempo (C/Lluçà,56 – Horari: Dimarts, dimecres i dijous de 10h a 13:30h i de dilluns a divendres de 15:30h a 20:30h).


Preu de l’activitat: 5€.


Activitat gratuïta pels menors de 8 anys.


La inscripció no serà efectiva fins haver realitzat el pagament.