Ús i abús de les pantalles

Benvolgudes famílies, la Comissió de Formació ataca de nou! El pròxim dilluns 13 de maig, ens complau convidar-vos a una interessantíssima taula rodona en què diferents professionals debatran sobre l’ús que els més petits fan de les pantalles. Quantes hores passa un infant davant de la tauleta o del mòbil? Quins beneficis poden treure de les noves tecnologies? Quins riscos corren i quines conseqüències en poden tenir?

 

Ens agradi o no, les TIC han passat a ser part de la nostra vida quotidiana, i ara ens toca aprendre a gestionar la rutina digital de les nostres filles i fills de la millor manera possible. Per aquest motiu, dues entitats expertes en aquest àmbit ens exposaran els pros i contres de l’ús de les pantalles per part dels infants. Comptarem amb l’assistència de CREATIC Nens, una entitat que promou l’interès dels infants cap a les noves tecnologies, i de COS, una cooperativa de salut integrativa. De ben segur que les seves aportacions, juntament amb els vostres punts de vista, ens ajudaran a trobar les eines necessàries per fer front a aquesta realitat.

Recordem que aquesta activitat és gratuïta i que l’AFA oferirà servei d’acollida per als infants. No et quedis desconnectat i vine a acompanyar-nos el dia 13 de maig a la Sala de Música de l’Escola Pràctiques! T’hi esperem!