El Pas a l’Adolescència

Benvolgudes,

Des del Centre per a Famílies amb Adolescents hem organitzat el taller «El Pas a l’Adolescència», una activitat gratuïta que es realitzarà als diferents districtes de Barcelona. Aquest taller està dirigit a famílies que tenen fills/es en transició cap a l’educació secundària i cap a l’adolescència.

Com ja sabeu, el pas a un nou cicle escolar està acompanyat per l’entrada a una nova etapa vital: de ser infants, fills i filles passen, a poc a poc, a ser adolescents. Dins d’una mirada sistèmica, aquesta nova realitat que es perfila, la vivim tant petits com adults acompanyants.

Amb aquest taller volem crear un espai vivencial on identificar les emocions i els reptes que sorgeixen tant a filles i fills, com a les famílies, i explorar conjuntament com podem acompanyar aquesta nova fase.

Aquest espai està facilitat per Gus Bas psicòleg i terapeuta familiar especialitzat en l’acompanyament a l’adolescència i les seves  famílies des d’una mirada sistèmica i artística.

Us convidem a participar al pròxim taller presencial que es realitzarà al Centre Cívic Cotxeres de Sants (Carrer de Sants, 79)  del districte Sants el dia 13 de juny de 17.30 a 19.30h.

Només cal fer la inscripció prèvia a través d’aquest enllaç:

https://inscripcions-ajuntament.barcelona.cat/index.php/592653

Salutacions,

«El Pas a l’Adolescència»