Practicanvi

QUÈ ÉS EL PRACTI-CANVI?

Un projecte d’intercanvi dins de l’escola Pràctiques que té l’objectiu de promoure l’ajuda mútua, la solidaritat i la cooperació entre el seus membres. Està basat en l’intercanvi tant de coses materials com de coneixements, serveis o recursos.

Tot això ho volem fer contínuament per Internet.

PER QUÈ PRACTI-CANVI?

El consum no ha de ser el que guiï la nostra existència, perquè ens pot acabar alienant completament del què és realment la vida. En una època de consum compulsiu i de tenir per tenir, ens sobra de tot, menys temps i diners! Com es pot equilibrar això? Practicant l’intercanvi!

Pensem que és molt important recuperar els valors comunitaris que s’han vist relegats a un segon pla davant de l’individualisme i ara és el moment de buscar solucions integradores des de la societat civil, recuperant l’intercanvi desinteressat i la solidaritat cap a  les persones de qualsevol procedència. Practi-canvi pot ser un projecte molt positiu dins de l’escola ajudant-nos a fer xarxa, i a apropar aquest model als nostres fills i filles de manera familiar i lúdica.

Així doncs podem intercanviar objectes, béns materials o fins i tot el nostre temps ja sigui fent conversa en anglès, llegint un llibre a una persona gran, arranjant els baixos d’uns pantalons o donant  una classe de cuina.

Hola,

ofereixo llit de baranes amb matalàs (matalàs de 125×65). La barana té dues posicions (més baixa i més alta). Necessita una petitíssima reparació (bàsicament enganxar unes fustes) però per la resta està en bon estat. Adjunto foto (no es veu gaire perquè està desmuntat).
Salutacions,
Amaia
llit-baranes
Bon dia,
Oferim bicicleta (inclou rodetes) per a nen@ de 3 a 6 anys aproximadament.
A qui li interessi es posi en contacte amb mi.
Helena
bici-rosa

Bona nit,

Ja no fem servir una valla de 3 peces ( la porta i un tros de valla a cada banda, similar a la de la foto però de 3 peces enlloc de 6), de color blanc. Útil per tancar una escala,una cuina sense porta…és de color blanc.

A veure si algú la pot aprofitar

Martaparque-cuna-para-que-tu-bebe-disfrute-en-suenos

Bona tarda,

Tenim una cuineta per regalar. Aixo si, necessitem treure-la del mig durant aquesta setmana!!

Qui la vulgui només ho ha de dir, sino preguntarem a l’escola si la volen.

Salut!

Hola,
tengo bolsas de leche estériles para congelar para aquellas mamis lactantes que las necesitéis.
Ya me decís si conocéis a alguien que las necesite.
Un abrazo,
Ana
Hola !!
Regalo aquesta magnífica pissarra, per una part pissarra «vileda», pissarra de guix i també amb rotlle de paper.
Si algú la vol que contacti amb mi aquest mes de juliol, si és possible, per posar-nos d’acord en recollir-la.
Bé, a sota us adjunto les fotos vista de diferents angles.
Bon estiu !!
pissarra-regal.

Bona nit,

Ofereixo llitera i trona( en nom d’una altra familia 😉 )
Adjunto fotos, disponibles fins divendres.

trona-llitera

Bon dia,
El Guillem i la Clara es fan grans.
Aviat ja no utilitzaran els seus llits i els oferim a qui els vulgui. Mides: 70×160 amb matalàs inclós.
Igualment la tauleta i les cadiretes.
lli-i-cadiretes-i-taula
COM FUNCIONA PRACTI-CANVI?

La Xarxa d’Intercanvi del Pràctiques, PRACTI-CANVI, s’ha creat en forma de google-groups: una llista de correus electrònics de les persones que estiguin interessades a rebre o enviar informacions sobre allò que hi hagi per intercanviar (ofertes i demandes).

Per a formar part d’aquesta llista de distribució escriu a practicanvi@gmail.com, i et donarem d’alta. T’arribarà un mail explicant-te el funcionament i com donar-te de baixa quan et convingui. Un cop has sigut donat/da d’alta, rebràs els correus electrònics de la gent amb propostes d’intercanvi o també de donacions de coses que ja no necessiten. Tan mateix, pots escriure un mail amb una proposta d’intercanvi o de donació i el rebran totes aquelles persones que formen part de la llista de distribució. Si alguna proposta t’interessa en particular, podràs escriure directament un correu electrònic al correu que ha enviat l’oferta per preguntar-li més dades o per contactar-li directament per telèfon o personalment. No cal respondre a tots.

Sàpigues que apuntar-t’hi no et comprometrà a res, no cal que donis les teves dades personals: tan sols el teu correu electrònic. Si estàs interessada o interessat en aconseguir un món (o almenys una escola) una mica més humà i sostenible (paraula de la qual se n’abusa!), o simplement necessites desfer-te d’alguna cosa, escriu i organitzem-nos.

FEM XARXA AL PRÀCTIQUES!