Xocolatada amb animació
Benvolgudes famílies,

Us escrivim des de la comissió de Festes de l’AFA per explicar-vos que aquest divendres 11 de novembre, celebrarem una xocolatada amb animació al Jardí de l’escola. Us hi esperem a partir de les 16:45!

Us demanem que porteu el got o tassa i la cullereta de casa.

Gaudirem d’una xocolatada amb melindros, amb l’animació a càrrec del mag Leo Bordijoni. Hi hauran opcions sense gluten i sense lactosa.

La Practi-xocolatada és gratuïta per a tots els infants de l’escola gràcies a les quotes que s’ingressen cada any a través dels membres de l’AFA. Si encara no us heu fet socis o sòcies, encara hi sou a temps! Si voleu més informació us podeu posar en contacte amb l’AFA escrivint a practiques.afa@gmail.com

Divendres 11 de novembre, també podreu comprar, qui ho vulgui, les gorres de la Campanya “Posa’t la gorra!”. A les 16.30 serem davant del Pati Gran i més tard ens trobareu al Jardí. La Campanya “Posa’t la gorra!” vol donar a conèixer el càncer infantil i alhora ajudar a l’AFANOC a poder tirar endavant tots els projectes d’atenció a les famílies que porta a terme, com la Casa dels Xuklis o l’atenció psicosocial que realitzen als hospitals de referència com l’Hospital Vall d’Hebron o el SJD Cancer Pediatric Center. Cada gorra té un cost de vuit euros.

Us hi esperem!